Heeft u vragen? Bel (0513) 64 60 64

Menu

Hoogste punt Messchenstaete bereikt

Hoogste punt Messchenstaete1 Hoogste punt Messchenstaete2

Op 22 april jl. werd het hoogste punt gevierd van het nieuwe appartementencomplex Messchenstaete. Het nieuwe complex wordt gebouwd aan de rand van Assen in de wijk Marsdijk en telt 51 appartementen. Eind dit jaar zullen de appartementen worden opgeleverd.

Zorggroep Drenthe is vorig jaar met bouwbedrijf Dijkstra/Draisma gestart met de bouw van Messchenstaete. Een luxe appartementencomplex met zorg dichtbij.

Het gebouw telt 51 ruime appartementen, waarvan 2 penthouses. Ook heeft het gebouw voorzieningen als een Wellness, kapsalon en een restaurant. Huisartsenpraktijk Koopmans en Scholtens gaat zich tevens vestigen in dit moderne wooncomplex. Daarnaast is Zorggroep Drenthe op dit moment in onderhandeling met een fysiotherapeut, die hier ook zijn praktijk wil onderbrengen.
Naast de bewoners van Messchenstaete zullen de faciliteiten binnen dit complex ook toegang bieden voor de bewoners uit Assen en omgeving. Het gebouw zal eind dit jaar worden opgeleverd.

22 april werd samen met de eerste huurders, wethouder Albert Smit, de betrokken bouwpartijen en Zorggroep Drenthe het hoogste punt van dit appartementencomplex ‘gevierd’.