Heeft u vragen? Bel (0513) 64 60 64

Menu

Kroeze & Partners steunt Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

 

 

 

Kroeze & Partners is vanaf vandaag bedrijfsvriend van Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. We zijn heel erg trots dat we dit mogen zijn en kijken uit naar een prettige samenwerking. Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis zet zich in om het verblijf in het ziekenhuis voor kinderen te veraangenamen door in te springen op de behoeften van ouder en kind.

Een ziekenhuisopname van een kind kan van grote impact zijn, het hele leven staat even op zijn kop. Het vertrouwde om je heen valt weg en maakt plaats voor heel veel onzekerheden. Als wij samen met de Vrienden Beatrix kinderziekenhuis hen dat houvast kunnen bieden in het ziekenhuis, blijven zieke kinderen zich ontwikkelen – iedere dag – zodat zij kunnen uitgroeien tot ‘gewone’ volwassenen.

Kinderen zijn de toekomst
Naast het realiseren van onze bedrijfsdoelstellingen, vinden wij het belangrijk om als organisatie maatschappelijk betrokken te zijn en ons in te zetten voor het goede doel. Kinderen zijn de toekomst en daarom hebben wij gekozen voor Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. De vrienden ondersteunen verschillende wetenschaps- en welzijnsprojecten, zoals het realiseren van huiskamers, organiseren van theatervoorstellen en muziekvoorstellingen en aanschaffen van televisies en iPads. Mede dankzij onze hulp is het mogelijk om vele plannen te realiseren en het ziekenhuis iets meer ‘thuis’ te maken.

Steun van grote betekenis
“Om projecten van Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis te verwezenlijken, is de steun van bedrijfsvrienden en donateurs onmisbaar. Een klein gebaar, een grote gift, het bezorgt niet alleen ons een glimlach op ons gezicht, maar ook zeker op het gezicht van onze patiëntjes. Daarnaast is de bijdrage om een maatschappelijke bijdrage te leveren ook voor uw medewerkers zeer inspirerend en verhoogt u de betrokkenheid. Ondernemen en zieke kinderen helpen doen we dus samen”, aldus Barbara Baijens-Vrij van Vrienden Beatrix kinderziekenhuis

Word ook bedrijfsvriend
Vrienden Beatrix kinderziekenhuis wil graag haar bedrijfsvrienden netwerk verder uitbreiden. Wilt u ook uw bedrijf verbinden aan Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis omdat het zieke kind beter verdient? Kijk dan op http://vriendenbeatrixkinderziekenhuis.nl/steun-ons/word-bedrijfsvriend/ of neem contact op met de Stichting via telefoonnummer 050-3614830.