Heeft u vragen? Bel (0513) 64 60 64

Menu

Zaterdag 2 juni: open huis nieuwbouw huurappartementen in plan De Zuidlanden te Leeuwarden

Op zaterdag 2 juni aanstaande vieren we de Dag van de Bouw en nodigen we u van harte uit om een kijkje te nemen bij plan De Zuidlanden in Leeuwarden. In deze nieuwbouwwijk realiseert Van Wijnen in opdracht van IFF Vastgoed BV 32 huurappartementen. De wijk ligt op steenworp afstand van de binnenstad van Leeuwarden, tussen Goutum en Techum, alwaar Van Wijnen twee jaar geleden de Lidl supermarkt heeft gebouwd.

Naar verwachting kunnen de huurders hun appartementen in augustus betrekken. Vandaar dat het een mooi moment is om alle belangstellenden, samen met de toekomstige bewoners, een kijkje te gunnen op de bouwplaats van deze energiezuinige appartementen. Naast de toekomstige bewoners ontmoet u uiteraard de vakliefhebbers van Van Wijnen en opdrachtgever IFF Vastgoed BV die u alles over de ontwikkeling en realisatie van deze woningen zullen vertellen. U bent tussen 11.00 tot 13.00 uur welkom op Bouwterrein De Zuidlanden – Molenkelder te Leeuwarden.

De 32 appartementen worden gebouwd in vier bouwlagen, voorzien van een centraal trappenhuis met liftinstallatie, inpandige bergingen op de begane grond en parkeren aan de voorzijde. Deze duurzame all-electric appartementen worden voorzien van lage temperatuur vloerverwarming, HR++ glas en dak-, vloer- en muurisolatie.