Heeft u vragen? Bel (0513) 64 60 64

Menu
Terug naar het overzicht

Tuinstraat (Regenbooghof)

Assen

Aan de oostzijde van de stad Assen verrijst een gloednieuw woonbuurtje: project Regenbooghof. Een passende verwijzing naar de voormalige basisschool, de Regenboog, die zal wijken voor deze nieuwbouwontwikkeling. Deze plek, dichtbij het centrum van Assen, op loopafstand van het station is een geliefde plek. Vanwege de ligging en het feit dat alle voorzieningen dichtbij zijn. Zo ligt het fraaie en complete Winkelcentrum Vredeveld om de hoek. Tevens zijn er medische voorzieningen, scholen en kinderopvangmogelijkheden in de directe nabijheid.

Project Regenbooghof laat zich het best omschrijven met de kenwoorden: ruim, betaalbaar, energiezuinig en modern. De opzet van het plan is kleinschalig. In totaal worden 12 tweekappers en 4 rijwoningen gerealiseerd. Royale woningen met ruime tuinen.

De royale opzet doet denken aan dorpse ruimte en rust maar dan wel gecombineerd met de charme van de stad. U woont dus in een prettige omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik!
De woningen worden onder architectuur gebouwd en kenmerken zich door verschillende verschijningsvormen, afmetingen, metselwerk en steenkeuze. Maar één ding is bij alle woningen gelijk, de woningen zijn ruim en daarmee ideaal voor gezinnen. De tweekappers worden standaard aangeboden met een ruime gemetselde garage. Alle woningen worden voorzien van PV panelen om daarmee het energieverbruik, en daarmee de woonlasten, te verlagen.

Projectgegevens
Opdrachtgever
Kroeze & Partners Projecten B.V.
Ontwikkeling
Kroeze & Partners Vastgoed B.V.
Architect
Hans Vesseur Architect
Bouwkundig aannemer
Rottinghuis' Groningen
Locatie
Assen
Verkoop en inlichtingen

Lamberink Woningmakelaars
T. 0592-338410
assen@lamberink.nl
www.lamberinkassen.nl

Oosting Makelaars
T. 0592-310144
info@oostingmakelaarsassen.nl
www.oostingmakelaarsassen.nl

 

 

Websitewww.regenbooghof.nl

Kroeze & Partners uw vastgoed consulent bij de ontwikkeling en/of begeleiding van uw bouwproject(en)

Contact